Prima Zăpadă

aparate foto digitale

IMAG0608Prima zăpadă a cam făcut prăpăd în țară, în jurul Mizilului s-au blocat mai multe drumuri și au rămas mai mulți oameni blocați între localități sau prin șanțuri.

După ora 9 s-a circulat foarte greu între Mizil și Pitulicea, iar pe seară nu se mai putea circula între Amaru și Pitulicea, am sunat la primăria din Amaru și mi-au comunicat că se circula foarte îngreunat, care se risca să circule pe această rută, își punea pielea la bătaie, undeva între Satu Nou si Amaru lama era prin șanț.

Între Colceag și Parepa nu se mai poate circula, un coleg abia a reușit să ajungă din Colceag în Parepa și invers circulând cu 10 – 15 km/h, asta în jurul orei 17:30, acum am înțeles ca drumul este închis până la 5:00 3.12.2015.

Chiar dacă este drum național și chiar foarte circulat între Urziceni și Albești Paleologul s-a circulat cu o viteze de 30 km/h iar participanții la trafic am fost nevoiși să staționeze de mai multe ori datorită  zăpezii depuse pe carosabil.

Să sperăm ca mâine nu vom mai avea parte de drumuri închise, iar firmele de dezăpezire își vor respecta contractele, zilele acestea am văzut în jur de 10 mașini ale acestor firme, lame care circulau cu lama ridicată, chiar dacă pe șosea era zăpadă.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Prima Zăpadă”

 1. […] mai multe drumuri și au rămas mai mulți oameni blocați între localități sau prin șanțuri mell.ro cateva secunde 0 […]

 2. tudor aurelian spune:

  Cartea ”MAESTRU IN ANULAREA AMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” este apreciata si de politistii rutieri
  Tudor AURELIAN

  Mai zilele trecute, cartea ”MAESTRU IN ANULAREA AMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” a primit un feed-back, pe cat de neasteptat, pe atat de magulitor, chiar din partea unor politisti rutieri.
  Mai precis, la inceput de luna decembrie ac, fiind si ziua lui de nastere, un amic care e si proprietar si administrator al unei firme, patron – cum s-ar zice in limbajul popular, a organizat o mica agapa la el la birou, de la orele 18.00.
  Ei, si ce sa vezi, printre invitati au fost si cativa prieteni de-ai lui care lucrau in politie, iar doi dintre acestia erau chiar politisti rutieri.
  Si acum vine ”bomba”.
  Gasind cartea ”MAESTRU IN ANULAREAAMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” pe un raft din biroul sarbatoritului, unul din cei doi politisti de la Rutiera a luat-o, asa, in treacat, si a rasfoit-o.
  Imediat, apoi, vreme de doua ceasuri incheiate, asezat intr-un fotoliu retras intr-un colt al incaperii, acel politist s-a apucat sa lectureze cartea cu maxim interes, uitand de agapa. Invitat chiar de mai multe ori sa mai lase cartea, ca nu a venit la biblioteca, ci la petrecere, politistul a refuzat mereu, zicand:
  – Nu vin, mai, ca uite cate lucruri utile nu le stim nici noi, cei de la Rutiera!
  Iar la final, cand agapa s-a incheiat, politistul a reasezat cartea pe raft si a concluzionat, sec:
  – Trebuie sa-mi comand si eu cartea asta, pentru ca asta ne trebuie in primul rand noua, celor de la Politia Rutiera. N-ar trebui sa cada pe mainile simplilor soferi, ca dupa aia ni-i punem in cap pe toti!

  P.S.- Din relatarea de mai sus, se desprind doua lucruri certe si binevenite:
  1 – cartea e foarte utila chiar si pentru agentii de politie rutiera;
  2 – din pacate pentru Politia Rutiera, cartea a fost scrisa in primul rand pentru soferii simpli, si ea a inceput deja sa ajunga la acestia.

 3. Adrian Popescu spune:

  In opinia mea soferii sint ( in proportie de 90% ) inconstienti ( unii ) si fuduli ( altii ) . Sigur ca exista si specimene care sint si una si alta . In primul rind , daca as fi constient ca jumatate din pretul benzinei sau motorinei se duce ( acciza fiind ) la bugetul de stat ( buget asupra caruia eu cetatean nu am nici un control ) ma opresc instantaneu .De ce ? Pentru ca nu doresc sa platesc pentru proasta guvernare .Mai adaug la acest lucru costurile de achizitionare si de intretinere ale unui autoturism ( pina la cel din urma detaliu ). Apoi mai adaug posibile amenzi , posibile accidente , furturi s.a.m.d. Ce credeti , ma imbie oate astea catre ideea de a detine autoturism ? Daca pe voi da atunci spor la achizitie .

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie