Pet Shop

aparate foto digitale

BichonfriseSeara trecuta eram la un pas de a ”vandaliza” un pet shop din Buzau.
Am fost cu gândul pentru a cumpăra ceva jucării pentru nebuna mea, dar am plecat de acolo asa cum am intrat făra nimic, ba chiar și plin de nervi, din simplu motiv ca acel pet shop se mai vindeau și animale, într-o cursa (altfel nu-i pot spune) de 50*50*50 cm erau un shih-tzu si un bichon bologneze, uzi fleașcă, care se băteau de mama focului, iar vânzătoarea îi certa.
îÎi vedea sa rup usa aia sa iasa prichindeii de acolo sa nu mai sufere, din ”pacate” n-am facut asta, m-am gandit putin la consecinte.

n-am mai cumparat nimic de acolo, nu-i pot face profit cuiva care chinuie sufletele in acest fel.

SFATUL MEU: NU CUMPĂRAȚI ANIMALE DIN PET SHOPURI SAU DE LA SAMSARI, CAUTAȚI O CANISĂ ADAVARATA, MARE ATENȚIE UN SPATELE SITEURILOR UNDE GĂSIȚI MULTE RASE DE CÂINI SUNT SAMSARI SAU INTERMEDIARI AI SAMSARILOR.

 

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Pet Shop”

  1. Silver Price spune:

    Trebuie luate masuri asupra vanzarilor de caini. Saracutii pleaca de langa mama lor la o varsta frageda, cand ei ar trebui alaptati. Oamenii sunt mintiti in legatura cu pedigree-ul cainelui, acesta neavand pedigree. In cele mai multe cazuri puii pleaca de la fermele de caini fara a fi vaccinati sau deparazitati, acestia capatand boli. Intr-un final nefericit, puii pleaca pe lumea cealalta. Ei nu pot avea parte de o viata alaturi de o familie iubitoare, tocmai de aceea va indemn sa semnati petitia, pentru interzice vanzarea de caini in pet shop!

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie