Maidanezi

aparate foto digitale

maidanezi-dumnezeuȘtiu că voi fi criticat pentru acest articol, dar asta este opinia mea.

De ceva zile, mai exact de când cu accidentul din București în care un copil a fost omorât de un câine maidanez, peste tot se vorbește despre modete de eutanasiere, otravire a câinilor.

Recunosc, câinii maidanezi sunt o problemă, dar prin eutanasiere nu se rezolva această problemă, cea mai bună metodă este sterilizarea, mai ieftină și mai eficientă pe termen lung.

O altă problemă este abandonul, mulți nu se documentează înainte de a cumpăra sau adopta un câine, iar după o perioadă fie nu-i mai place fie cainele nu este sau nu se comportă așa cum credea la început. Legat de abandon, dar nu prea mult, sunt persoane, cred că și instituții care adună câinii dintr-un oraș și îi aruncă în altul.

În ceea ce privește atacurile câinilor, trebuie să nu mai aruncăm cu vorbe și să mai analizăm și restul factorilor, oamenii care bat sau aruncă cu pietre în câini fără nici un motiv, copii care nu sunt supravegheați și se duc să le ia  mâncarea câinilor din gură, sunt mulți părinți care sunt mai concentrați la bârfă sau la bere decât la copil și putem cotinua până mâine.

Nu zic că acest accident nu este grav, dar nu doar acel câine este singurul vinovat, nu mai săriți toți să omorâți câinii, să-i otrăviți și vorbind serios, să vă vad ce o să mai suneți când un copil o să moară că masa sau tacsu nu si-a supravegheat copilul când s-a dus de a bagat în gură otrava pusă pentru câini, să vedem atunci, ce va mai comenta Pro tv-ul, antena, iproiestiul, si restul.

 

 

Share This Post

Related Articles

One Response to “Maidanezi”

  1. […] acest artiol revin direct sau  indirect la cel despre maidanezi și la mult prea difuzatul caz al lui ”Ionuț”, caz în care mulți au început să-și […]

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie