FC …… Mizil

aparate foto digitale

Duminică am reușit să ajung și eu pe stadionul din oraș, la un meci amical jucat de „bătrânii” de la Steaua Mizil cu Union București, meci la care am auzit nemulțumirea suporterilor față de actuala denumire a echipei de fotbal a orașului, Rapid Mizil, denumire care a fost dată de domul primar, care din câte am înțeles este un rapidist înrăit.

Majoritatea suporterilor, vor ca echipa să poarte numele care l-a avut mereu echipa, Steaua Mizil, ba chiar am văzut că sunt persoane care strâng semnături pentru a revenii la vechiul nume.

Acum rămâne să așteptăm să vedem dacă se va schimba numele echipei.

DSC_0503

Share This Post

Related Articles

One Response to “FC …… Mizil”

  1. Adrian Popescu spune:

    Draga Ionut , daca nu ai aflat inca iti confirm eu acum ca domnul primar incearca si de multe ori reuseste ( cu ajutorul pupincuristilor ) sa isi impuna punctele de vedere in multe domenii in care vrea sa isi puna amprenta personalitatii sale . Sint extrem de rare cazurile in care domnul primar se consulta cu masele largi in luarea unei decizii pentru ca , nu-i asa , nu ar mai putea sa se impuna . Ce functionar de acest nivel ( ca sa discutam numai la acest nivel ) rezista tentatiei de a se impune , de a iesi in evidenta cu o dorinta ? Intotdeauna se vor gasi marunti , ingusti si obtuzi care sa faca sluj in fata unei astfel de persoane .

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie