Cum să depăşim o bicicletă

aparate foto digitale

depasire bicicletaDragi şoferi, ţin să vă amintesc că şi noi biciclisti suntem participanţi la trafic, nu un parapet sau alte obiecte de pe marginea drumului.

Mulţi şoferi nu ştiu cum să depăşească un bicilist, aceştia chiar dacă au cealaltă bandă liberă trec la maxim 5 cm pe lângă un biciclist. Dragi şoferi, un când depăşiti un biciclist lasaţi un spaţiu de minim 1,5m intre biciclist si maşina dumneavoastră, deoarece biciclistul de poate dezechilibra, poate în faţa lui este o groapă pe care trebuie s-o evite, iar dacă aceste este depăşit de o maşină care trece la 5-10 cm pe lângă el, s-ar putea să se suie pe maşină.

Mie unul mi se întâmplă des acest lucru un drum spre sau dinspre serviciu, de aceea am scris si articolul, drumul este unul judeţean într-o stare foarte prostă, plin de gropi, cu denivelări, iar de multe ori din cauza acestor şoferi care nu respectă alţi participanţi la trafic, biciclisti, sunt obligat fie să merg ca  melcul, fie să intru în toate gropile de pe margine.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Cum să depăşim o bicicletă”

  1. Ionut spune:

    S-ar putea sa se suie pe masina, dar de cele mai multe ori ajunge sub masina. Ca viitor sofer o sa tin cont de postarea ta, si incerc sa pastrez o distanta corespun zatoare 🙂 .

  2. Gigel spune:

    Un sfat foarte bun

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie