Atenție la hoți

aparate foto digitale

hotiSeara trecută navigând pe internet am găsit un anunț, dar nu de vânzare sau cumpărare, ci mai mult o cerere de ajutor.

Salut,
Va rog frumos sa ma ajutati.
In cursul zilei de astazi, intre orele 11:30 12:30 mi-a fost furata geanta, care continea un body d7000 + grip + 2 baterii, obiectiv 55-200 nikon, un 17-80 tot nikon, doua blitz-uri yongnuo yn-560II, 5 seturi de acumulatori, 1 card 32 gb sandinsk, 1 card lexar 16 gb, o carte, „Game of thrones” Vol.1 – lb. engleza.
Ne-am adunat cativa de la bloc sa curatim spatiul verde si sa plantam cativa pomi, aparatul il aveam la mine ca sa imortalizez rezultatul. Ne-am tot invartit prin zona,eram acolo langa, am tot vazut geanta pe parcurs, pana cand la un moment dat am mers la vreo 50 m in lateral sa aduc un sac de ingrasamant, in acel moment am vazut o masina Dacia Logan rosie, apartinand unei firme de taxi, nustiu carei firme. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat decat dupa 10minute cand am mers sa scot aparatul ca sa fac cateva fotografii. Aparatul nu mai era.Un vecin il vazuse inainte sa vina taxiul. Am chemat politia dar ei nu prea au ce sa faca, am mers la magazinul din zona sa vad daca bate camera pana la drum si nu prea bate, deci nici o sansa.Nimeni nu a vazut carei firme de taximetrie apartine masina. Am sunat cam toate dispeceratele sa intreb daca au avut comenzi prin zona si nimeni nu a zis clar ca a avut.
Stiu ca e vina mea ca am lasat aparatul nesupravegheat.
S-a intamplat in Manastur,str. Edgar Quinet nr.2 Bloc C., Cluj-Napoca

Voi cauta prin facturi, serie sau de fapt pe nikonisti, ca toate echipamentele nikon imi erau inregistrate acolo.

Daca cumva auziti, aflati ca se doreste sa se vanda va rog sa ma anuntati, eventual un telefon : 0740649635

Share This Post

Related Articles

One Response to “Atenție la hoți”

  1. Laura spune:

    Vad ca ti se intampla des astfel de nebunii…Ai mai multa grija!

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie