Ajutaţi-o pe Gabriela

aparate foto digitale

Cu ceva timp în urmă am primit un mail prin care eram rugat să public un articol, acest articol.

Sunt genul de persoană care îmi place să ajut şi ajut cât şi cum pot.

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .
Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns . Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

La rândul meu, rog toţi blogării care mă citesc. sau care sunt in trecere, dacă vor să publice acest articol, pentru a o putea ajuta cat mai multe persoane pe Gabriela.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Ajutaţi-o pe Gabriela”

  1. Jemison spune:

    Hey! I like your site.

Leave a Reply

© 2011 - 2017 D'ale Melle. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie